www.janspoel.nl

Overtoom is bekend bij bijna iedere Nederlander, u weet wel, Tuut tuut, dat is snel, het lijkt overtoom wel, alles voor kantoor, werkplaats en magazijn. Wat doe je dan als directie,een logische stap, je gaat je naam veranderen.

Je huurt een of ander low budget crisis reclame bureau in ( Canday) die  om het nog iets te laten worden een grappige BN’’ er inhuurt. In dit geval de hoogst irritante van Koningsbrugge ,je laat hem wat typetjes spelen ,

o.a. Bob de Haan een change manager, hoe bedenk je het, en je laat hem van de lepels van een rijdende heftruck springen, Overtoom/Manusan neemt het schijnbaar niet zo nauw met de veiligheidsregels binnen het bedrijf. Toen ik de naam voor het eerst hoorde dacht ik te maken te hebben met een pijnstiller voor menstruatiepijn. Manutan is de nieuwe naam voor tuut, tuut , Overtoom.Een ander typetje, de telefoniste , hier lopen de rillingen van over je rug. De plank wordt volledig misgeslagen door Overtoom. Je naam veranderen,een domme knullige reclamespot,ze hadden toch beter moeten weten,voorbeelden te over, bijv. Smith’s en Lays. Zo ook de actie van dr Oetker ( wel uitspreken als Utker ). Het is niet te hopen dat meer bedrijven hier een gewoonte van gaan maken want ik vind het dan wel gênant om in de winkel naar een koetjesreep te vragen.

Zwartkijker